MANİSA / SOMA - HAYME ANA ANAOKULU

HAYME ANA ANAOKULU

HÜRRİYET MAHALLESİ SUNDA UN CADDESİ NO 29 SOMA / MANİSA
Vizyon
Hayme Ana Anaokulu olarak biz; Millî Eğitim Bakanlığı Okulöncesi Eğitim Programı’na bağlı ve aynı zamanda çocuklarımızın gelişim düzeyleri, ilgi ve ihtiyaçları gözeterek, çağdaş ve güncel eğitim programları ve yaklaşımları desteklerinden yararlanan, evrensel, bilimsel temelli, sanatsal, spor ve kültürel etkinliklere önem veren, özgün, yaratıcı ve orijinal ürünleri ve fikirleri destekleyen sarmal eğitim anlayışımız ve aile katılımını önemseyen yaklaşımımızla eğitimine devam eden bir kurum olma vizyonunda yol almaktayız.
Misyon
Hayme Ana Anaokulu olarak misyonumuz, çocuklarımızın, disiplini içselleştirmiş ve özsaygısı gelişmiş, adalet ve duygudaşlık becerileri güçlü, gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı, doğayı koruyan ve Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı bireyler olmaları ve sürekli kendini geliştiren yapısı ile de eğitimde fark yaratan, örnek bir kurum olarak varlığını sürdürmesidir.
Jeotermal
Toplu Taşıma
Servis bulunmaktadır.
Okulumuz ilçe merkezindeki Cumhuriyet İlkokulu ile yanyanadır.